Post by pluralranwickpo on Mar 14, 2022 20:28:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math: Long Division ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math: Long Division IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kódy pro zvýšení drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Math: Long Division 2022 version ▞▞▞
Není špatné
Aplikace mi pomohla a dokonce jsem dostal školní stipendium. Děkuji tvůrcům
Je to velmi snadné pro studenta, jako jsem já, který je lepší pro studium a slabší v matematice, takže pokračujte ve vytváření velmi užitečných aplikací, jako je tato
TENTO APO BYL HROZNÝ, ANI MI NEPOMOHLO, KDYŽ JSEM DĚLAL MATEMATICKÉ PROBLÉMY, ŘEKLO MNOHONÁSOBNĚ, kolikrát může 56 přejít do 3870 Nedoporučuji stahovat🙄🙄 kdybych mohl, nedal bych žádné hvězdičky😐 kdokoli to vytvořil, měli byste aktualizovat to 👎🏼
buggy a energický s reklamami
Je to pokročilejší, ale přesto se chci naučit více dlouhých metod výpočtu a vzorců
Blech. Reklamy reklamy reklamy.
ve skutečnosti je aplikace sama o sobě dobrá. ale má příliš mnoho reklam, že je to otravné. reklamy přišly příliš brzy (jen každý krok) a zablokovaly celou obrazovku. kvůli tomu jsem smazal aplikaci. bylo by lepší, kdyby reklamy zůstaly pod/ve spodní části obrazovky.
Math: Long Division آموزش dfgw
Tato aplikace je tak skvělá, že jsem se naučil, jak udělat dlouhé dělení za jeden den s mým učitelem, chvíli to trvalo, než mi to pomůže získat díky moc 🙏❤️
Ne tak špatné
Je to hrozné, že v tom má sex
Ve škole jsem se učil divizi, ale chtěl jsem se dostat dál, tak jsem dostal tuto aplikaci a pomáhá mi učit se a opravdu to pomáhá.
Je to velmi dobré a užitečné, ale ne příliš rychle v ukazování způsobu dlouhého dělení. Děkuji
Je to dobré
Miluji tuto aplikaci, protože její tvar je jednoduchý, když je vysvětlen, protože z tohoto důvodu bych tuto aplikaci rád doporučil jako nejlepší programovací aplikaci.☺☺☺
Miluji tuto aplikaci. Opravdu zlepšila mé matematické dovednosti. Je velmi užitečná
Velmi užitečné a pomáhá mi to s matematikou (samozřejmě)
pomáhá mi to jsem na to zapomněl, ale po shlédnutí videa se to všechno vrátilo
Math: Long Division Pendidikan pqqg
má příliš mnoho přidání
dal mi skóre 38 jen proto, že jsem si vzal minutu na přemýšlení, nepotřebuji, že bs bude dělat problémy s dlouhým dělením na papíře. Teď mi nejde o rychlost, jen se snažím naučit dělit bez kalkulačky.
Myslím, že se můžu naučit víc
Je to opravdu v pohodě teď im, než dělat může domácí práce
Nelíbí se mi to, protože to trvá, jak dlouho vám to trvá, a já vždy dostávám 0, protože mi to trvá dlouho
Dobrou noc
Naprosto skvělé! Vyrostl jsem na matematických úlohách jinak, mimo USA, takže tato aplikace mi pomáhá porozumět a jsem schopen pomoci svému synovi s domácími úkoly. Výborná aplikace!!!
Skvělá aplikace
Tato aplikace je úžasná, můžete nechat své dítě samotné a ono se nakloní.
Je to dobrý mozek pro začátek dne, ale musí pomáhat při učení
příliš mnoho přidává
Flying Wild Tiger Robot Game রোমাঞ্চকর kke
Dobře, jen příliš mnoho dodatků
Líbí se mi tato aplikace, zlepšila dělení mého dítěte, které může snadno procvičovat
Amzing
Tato aplikace skutečně pomáhá mému dítěti
Je to opotřebované
Tato aplikace mi pomohla natolik, že mi trvalo méně než 30 minut, než jsem věděl, jak dělat dlouhé dělení 💓