Post by pluralranwickpo on Mar 14, 2022 20:44:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρα κλειδιά hack ▞▞▞
▞▞▞ My Cooking: Chef Fever Games 2022 version ▞▞▞
Μπορείς να το έχεις κάνει μέσα από 3 εστιατόρια και για κάποιο λόγο αν δεν το πας για μια μέρα και ακόμη και μερικές φορές όταν το παίζεις καθημερινά θέλει να σε ξεκινήσει από την αρχή και πριν ξεκινήσω από την αρχή θα προτιμούσα να αφαιρέσω το παιχνίδι.
Μόλις κατέβασα αυτό το παιχνίδι και όταν προσπαθώ να το ανοίξω, δεν θα το ανοίξει, ψάχνω μόνο ένα καλό παιχνίδι μαγειρικής, δεν μπορώ να το βρω, μπορείτε παρακαλώ να βοηθήσετε. Αυτό λέει συνέχεια δυστυχώς. Το παιχνίδι έχει σταματήσει
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι έχει υπέροχα γραφικά όχι βαρετά ❤. Σε αντίθεση με το ither gane και αυτό το us χαρούμενο, θα σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το άγχος για μένα, μου αρέσει τόσο πολύ μιας και μου αρέσει η μαγειρική και το όνειρό μου είναι να γίνω σεφ, αλλά δεν κατάφερα να φτάσω το όνειρό μου γιατί είμαστε τόσο φτωχή οικογένεια . Αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπουδάσουμε μαγειρική . Και αυτό είναι το παιχνίδι είναι ο τρόπος για να απαλύνω τη μοναξιά μου που δεν έχω βιώσει τη σχολή μαγειρικής για να σπουδάσω😊. Το λατρεύω ❤❤❤
Δεν μπορώ να δώσω ένα μηδέν, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε αυτό το 1. Έπαιζα καλά. Αργότερα συνδέθηκα ξανά και όλοι οι πόντοι μου είχαν φύγει και οι αναβαθμίσεις μου.
Απλώς μου αρέσει, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Είναι τόσο έντονο. Δεν μπορώ να το βάλω κάτω. Ενα δ.
グルメストリート: 私の食堂物語シリーズ料理 ゲーム アーケード hdi
Διορθώστε το χρονοδιάγραμμα του πελάτη. είναι όλα κλειστά. ένα κάθε φορά?? τότε 3.. χρειάζονται 4 πελάτες για να κερδίσουν πόντους.. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενος
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι για να σας μάθουμε πώς να ετοιμάζετε φαγητό για ένα εστιατόριο ή το δικό σας εστιατόριο μια μέρα.
My Cooking: Chef Fever Games आर्केड गेम rws
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά αφού κερδίσω ένα επίπεδο, στη συνέχεια πατήστε Συνεχίστε για να πάτε σε άλλο, δεν πηγαίνει στο άλλο επίπεδο, παρακαλώ δουλέψτε σε αυτό για να μπορώ να απολαύσω το παιχνίδι
ωραίο παιχνίδι..... το απολαμβάνω προς το παρόν
Ναι καλό παιχνίδι αλλά παγώνει και κολλάει αυτό είναι το πρόβλημα στο παιχνίδι ...... γενικά ωραίο
Λατρεύω ❤
Αυτή η νέα ενημέρωση δεν λειτουργεί... είναι τόσο τρομερό, δεν θα ανοίξει και απλά θα παραμείνει κενό για πολύ καιρό
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά το πρόβλημά μου με αυτό είναι ότι άφησα το τηλέφωνό μου και το παιχνίδι σβήνει όταν το άνοιξα ξανά, όλη η προηγούμενη πρόοδός μου είχε φύγει😠😠😠
Παρακαλώ, φέρτε τη νέα χώρα. Περιμέναμε πολύ καιρό τώρα. Βαριέμαι το συνεχές να έρχεται σύντομα!! Έπρεπε να ρίξω τη βαθμολογία μου με ένα αστέρι εξαιτίας αυτού.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά μισώ πολύ τον κουμπαρά που κρατά όλα τα πετράδια, θα ήθελα πραγματικά να το ξεφορτωθούν, με κάνει να μην θέλω καν να παίξω πια. Λατρεύω τα δευτερεύοντα μικρά παιχνίδια όπου μπορείτε να το κερδίσετε μικρά βραβεία πραγματικά βοηθάει να μπορείς να περάσεις στα επόμενα επίπεδα
Λατρεύω την αγάπη μου αυτό το παιχνίδι. Λατρεύω τα γραφικά, τις προκλήσεις τα πάντα. Ολοκλήρωσα όλο το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν αυτό το παιχνίδι θα προχωρήσει περισσότερο, αλλά αν ναι, δεν μπορώ να περιμένω. Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι υστερεί πολύ άσχημα πρέπει να ενημερωθεί παρακαλώ. Λατρεύω το παιχνίδι αλλά κάθε φορά που ετοιμάζομαι να πάω σε άλλο επίπεδο υστερεί.
Μετά την τελευταία ενημέρωση, δεν θα φορτωθεί ή το παιχνίδι παγώνει, καθιστώντας το μη δυνατό για αναπαραγωγή
Η οθόνη μου έχει κολλήσει εδώ και 10 λεπτά. Χρησιμοποίησε επίσης περιττές επιλογές ακόμα και αφού κέρδισα το παιχνίδι.
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι σταματάει και ξεκινάω από την αρχή
ενώ είναι διασκεδαστικό, χάνω την πρόοδο πολύ καιρό αφού ξοδεύω χρόνο, προσπάθεια και ΧΡΗΜΑΤΑ!
My Cooking: Chef Fever Games Arcade fwy
Καλό παιχνίδι, μόνο ένα μικρό πρόβλημα όπου πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή εάν δεν συνδεθείτε με το facebook
Πότε θα ενημερώσετε τα εστιατόρια για τη Νότια Κορέα για να παίξουμε;
Μισώ το παιχνίδι που δεν θα με αφήσει να περάσω το τελευταίο μου επίπεδο για να πάω στο επόμενο κατάστημα.
Δεν μπορώ να πάρω κανένα σκεύος χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να περάσω ένα επίπεδο, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
ωραίο παιχνίδι με σχετικά εύκολο βαθμό δυσκολίας..👍👍👌👌
Γεια, έχω κυριολεκτικά το ίδιο πρόβλημα κάθε φορά που βγαίνω από το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή, κυριολεκτικά δεν μπορώ να πάρω το επίπεδο 22 στην ενότητα του πρωινού τόσο ενοχλητικό
Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και έφτασα τόσο μακριά, αλλά όταν ήθελα να παίξω ξανά το παιχνίδι διέγραψε όλη την πρόοδό μου και με πήγε πίσω στο επίπεδο 1 σαν να είχα εγκαταστήσει ξανά το παιχνίδι. Πολύ λυπηρό που συνέβη αυτό γιατί ήταν ένα τόσο ωραίο παιχνίδι χωρίς προβλήματα και δεν θα το εγκαταστήσω ξανά και σίγουρα δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον.
My Cooking: Chef Fever Games Аркадни ebod
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά μπορεί να έχει κάποιες αλλαγές γιατί όταν ξεκλειδώνουμε τα επίπεδα είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε αλλά καλό παιχνίδι. Νόμιζα ότι το παιχνίδι είναι πολύ πολύ πολύ καλό, αλλά δεν έχω λόγια να πω, αλλά το καλό παιχνίδι μου αρέσει 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
Ήταν εντάξει για τα πρώτα 14 παιχνίδια στο επίπεδο 1. Ωστόσο, τότε οι πελάτες άρχισαν να φεύγουν (πριν πάρουν φαγητό) μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα, ακόμη και πριν προλάβω να κάνω κλικ στο πιάτο. Αυτό θα απαιτούσε τότε περισσότερα χρήματα/διαμάντια για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το παιχνίδι άρχισε επίσης να μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση (αγορά περισσότερων) με ΚΑΘΕ κλικ, ακόμα κι αν μόλις είχα κάνει αναβάθμιση! Δεν υπάρχει περίπτωση να είχατε κερδίσει αρκετά για να αγοράσετε όλα όσα ήθελαν... Φυσικά θα έπρεπε να αγοράσετε χρήματα από το παιχνίδι για να αποκτήσετε τα πάντα.
3 minutes Music Composition - musicLine Muziek en audio bxd
การทำอาหารของฉัน:เกมเชฟฟีเวอร์ อาร์เคด yfe
Αφού έπαιξα για 3 ημέρες και έκανα σημαντική πρόοδο, διέγραψε όλη την πρόοδό μου. Λειτουργεί σαν να ανοίγω την εφαρμογή για πρώτη φορά, έχουν περάσει 3 μέρες δουλειάς. Θα απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι.
Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος αυτή τη στιγμή. Σχεδόν ολοκλήρωσα το πρώτο καφέ στο Παρίσι...αλλά όταν προσπάθησα να ξαναπαίξω το παιχνίδι επιστρέφει στην Ιαπωνία και η όλη πρόοδος απλά χάνεται.....2 φορές είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα....είναι Πραγματικά όμως για να ολοκληρωθούν τα επίπεδα και μετά το όλο θέμα μόλις ξαναρχίσει....😡😡😡😡😡
Αυτό το παιχνίδι ήταν καλό, αλλά ήταν πολύ άβολο όταν κάποια απώλεια επιπέδου και μετά 2 επίπεδα, αλλάξτε αυτόν τον κανόνα
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Μου αρέσει πολύ. Έχει πολλά επίπεδα και πολλά τρόφιμα. Είναι δύσκολο αλλά με κάνει πραγματικά χαρούμενο. Προτείνω. Απολαύστε και εσείς το παιχνίδι σας.. 😊
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ ωραίο, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ πιο γρήγορο παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια